InTwello

Lezing Hof van Twello in bibliotheek Twello

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 15/03/2018
  • 20:00

’en toch is alles wat doen natuur’’ volgens dichter Leo Vroman. Dit is ook het onderwerp van de landelijke campagne Boekenweek 2018. Natuur is alomvattend, meer dan alleen flora en fauna.  Ook de mens is zich wat voeding betreft steeds meer bewust van goede en gezonde natuurlijke voeding.
Hof van Twello is al jarenlang expert en pionier op het gebied van natuurlijke voeding en zeker geen onbekende in Twello en omstreken. Want wie kent niet het Bekende Blotevoetenpad?
Bibliotheek Twello is dan ook verheugd dat Hof van Twello tijdens de Boekenweek op donderdag 15 maart een lezing geeft over hun werk en producten. Gert Jan Jansen zal eea vertellen over het opzetten van kleinschalige bedrijven. En Laurette van Slobbe neemt de bezoeker mee in de wereld van vergeten groente en eetbare wilde planten. Naast uitleg is er uiteraard ook de mogelijkheid om de smaakpupillen te testen.
De lezing vindt plaats op donderdag 15 maart en begint om 20.00 uur. Voor leden € 2,00 en € 4,00 voor niet-leden van de bibliotheek.

Graag aanmelden via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Zie ook www.hofvantwello.nl