InTwello

Kindervoorstelling ‘Mopperdemopperdemopper’ in Bibliotheek Twello

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 26/01/2020
  • 15:30

Kindervoorstelling ‘Mopperdemopperdemopper’ in Bibliotheek Twello

Op zondagmiddag 26 januari is er in het kader van de ‘Nationale Voorleesdagen’ een interactieve kindervoorstelling in de Bibliotheek Twello. Ziezus heeft deze voorstelling gemaakt die helemaal is gebaseerd op het prentenboek van het jaar 2020. MOPPEREEND is door Nederlandsejeugdbibliothecarissen gekozen als het Prentenboek van het Jaar 2020, meldt de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB). MOPPEREEND is geschreven door Joyce Dunbar, geïllustreerd door Petr Horáček en vertaald door Jesse Goossens. Deze interactieve en muzikale voorstelling is voor peuters en kleuters en hun (groot)ouders.
MOPPERDEMOPPERDEMOPPER, de grappigste en mopperigste voorstelling voor peuters en kleuters
De vrolijke dames Irene van der Aarten en Hannah Borst van ZieZus, eigenZinnig theater, spelen de voorstelling MOPPERDEMOPPERDEMOPPER (voor kinderen 2+). MOPPERDEMOPPERDEMOPPER gaat over een mopperende eend die denkt dat niemand meer met haar wil spelen. Maar heeft eend gelijk? Wij denken stiekem van niet. In de voorstelling wordt gezongen, gemopperd, meegespeeld, muziek gemaakt en veel gelachen. Kom kijken, luisteren en meedoen, vooral als je in een mopperig humeur bent. Want van zo’n vrolijke moppervoorstelling wordt iedereen blij.

Praktische informatie

Aanvang 15.30 uur in Bibliotheek Twello. De toegang bedraagt € 2,00 voor leden van de Bibliotheek en € 4,00 voor niet-leden. Reserveren is gewenst via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl