InTwello

Kerstmarkt de Vier Seizoenen zondag 17.12.2017

Lokatie

Restaurant de vier Seizoenen, Kerklaan 1 Twello

Datum & tijd

  • 17/12/2017
  • 11:00
  • 18:00

Na het succes van vorige jaar zal dit jaar de Kerstmarkt bij Restaurant de vier Seizoenen nog mooier en groter zijn. Wilt u zich helemaal in kerstsferen onderdompelen, kom dan langs op de prachtige locatie in Twello op zondag 17 december! De Kerstmarkt is zowel binnen als buiten.

Op de Kerstmarktvind u originele en aparte standhouders op het gebied van fashion, kids, wellness, kerststukjes, handgemaakte originele cadeaus, beauty, massage en lifestyle. Naast het binnen- en buitenleven is er aandacht voor de heerlijkste hapjes en uiteraard zal de Glühwein niet ontbreken!

Kinderactiviteiten
Kinderen hoeven zich niet te vervelen op de Kerstmarkt met o.a. een springkussen,  schminken door Prinses Elsa, leuke workshops o.l.v. kinderactiviteiten het Kristal en broodjes bakken boven het kampvuur.

Proeven op de Kerstmarkt
Op de Kerstmarkt vindt u producten waarmee u uw smaakpapillen een plezier doet. Zoals u kunt verwachten van restaurant de vier Seizoenen. U keert gegarandeerd met een tevreden maag huiswaarts.

Muziek

Op onze kerstmarkt mag het niet ontbreken aan gezellige kerstliederen die gezongen worden door het koor Stemm Inn en door de kerstfanfare Excelsior beide uitTwello

Kerstmarkt de Vier Seizoenen 
Datum: zondag 17 december 2017
Locatie: Restaurant de vier Seizoenen, Kerklaan 1 Twello
Openingstijden: 11.00-18.00 uur
Entree en parkeren: Gratis!
Honden toegestaan mits aangelijnd

De locatie is grotendeels rolstoelvriendelijk. Voor meer info lovetheshop@live.nl

Facebook:  Inschrijven standhouders :

Onze kerstmarkt is bedoeld voor het hele gezin, een heerlijk dagje weg!