InTwello

Jan Terlouw en EnergieRijk Voorst over natuur en duurzaamheid in bibliotheek Twello

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 22/02/2018
  • 19:30

EN TOCH IS ALLES WAT WE DOEN NATUUR

Twello‘’en toch is alles wat doen natuur’’ volgens dichter Leo Vroman. Dit is ook het onderwerp van de landelijke campagne Boekenweek 2018. Natuur is alomvattend, meer dan alleen flora en fauna.  Wie zich de laatste jaren met hart en ziel hiervoor inzet is Jan Terlouw, zeker geen onbekende in de gemeente Voorst en in de rest van Nederland.
Boekhandel Oonk en bibliotheek Twello die samen de handen in elkaar hebben geslagen voor deze avond, zijn dan ook zeer verheugd dat Jan Terlouw zijn medewerking wil verlenen op donderdag 22 februari.
Daarnaast zal EnergieRijk Voorst ook aanwezig zijn om de aanwezigen bij te praten en te informeren hoe inwoners zelf energie kunnen besparen en hoe duurzaamheid lokaal ingezet kan worden. Bewoners in de gemeente Voorst kunnen tevens deze avond geheel vrijblijvend een afspraak maken met een van de energiecoaches van EnergieRijk Voorst.
Gelukkig is er ook jeugdig elan aanwezig: leerlingen van AOC zullen deze avond op eigen wijze hun bijdrage leveren. De avond zal op professionele wijze door Froukje Jansen gepresenteerd worden.
De avond zal via de Lokale Omroep Voorst live uitgezonden worden. Tevens zal Hof van Twello zorgen voor biologische drankjes en hapjes.
De lezing vindt plaats in de bibliotheek en begint om 20.00 uur. De zaal is om 19.30 uur geopend. Toegang is gratis. Aanmelden is zeer wenselijk via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl