InTwello

Internationale meeting East Side Rollerz

Lokatie

Stichting Pampus, Knibbelallee 3, Posterenk.

Datum & tijd

  • 12/08/2016
  • 14/08/2016

Op zaterdag 12, 13 en 14 augustus transformeert het terrein van pampus naar een complete rock en roll bijeenkomst. De ronkende en blinkende Amerikaanse auto’s en motoren worden met gepaste trots geshowd aan clubgenoten, autoliefhebbers en geïnteresseerden. Tijdens de 13de editie van de East Side Run klopt uw hart gegarandeerd een tandje sneller!

Stem en win een gitaar
Zowel op het terrein als op zaterdag in de tocht rijden de ronkende V8 motoren door Twello en omstreken. Dit jaar is het mogelijk om zelf te stemmen op de mooiste auto. Wanneer uw gekozen auto de publieksprijs wint maakt u kans op een eigen unieke gitaar van Henri & the cigarbox.
Het stemformulier is te verkrijgen bij Pampus en is op het terrein in te leveren tot zaterdag 15:00 uur.

Rocken en ronken
Er is voor jong en oud wat te beleven en is het feest tot in de kleine uurtjes. Zo zijn er kramen met accessoires, vintage, drank, etenswaar, merchandise en activiteiten voor de kinderen. Ook het muziekprogramma liegt er niet om. De gitaarsnaren worden namelijk goed aangehaald. Zo rocken dit weekend The Killer and the Coolcats, Henri & the cigarbox en DJ Mcstone.

Showterrein
Zaterdag en zondagmiddag is het mogelijk om lekker rond te slenteren op het showterrein en kunt u zich te vergapen aan de glanzend gepoetste auto’s. Naast de publieksprijs worden er diverse schoonheidsprijzen verdeeld en is er een loterij met leuke prijzen. Een terrein vol speelgoed voor de echte stoere mannen en vrouwen en niet te vergeten de kinderen. Kortom een echt rock en roll weekend die u niet mag missen.

Programma
Vrijdag 20.30 uur             Killer and the coolcats
Zaterdag 15:00 uur         Henri & the cigarbox
Zondag 20.30 uur            DJ Mcstone

 

Facebook: https://www.facebook.com/events/129598480747616/