InTwello

Interactieve lezing geweldloze communicatie

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 05/11/2019
  • 20:00
  • 21:30

Hoe communiceer jij met anderen? Ben je een goede luisteraar? Heb je snel je oordeel klaar? Lidie Voorend laat je zien hoe je geweldloos kunt communiceren tijdens een interactieve lezing in de Bibliotheek in Twello.

Geweldloze communicatie

Geweldloze communicatie draait om inlevingsvermogen en behoeften. Je leert op een nieuwe manier spreken en luisteren zonder de ander of jezelf te veroordelen. De methode vindt zijn oorsprong in Amerika en leert je om echt verbinding met jezelf te maken, effectiever te luisteren en spreken en om je aandacht te richten op wat je waarneemt, voelt en verlangt. Je leert uitspreken wat je behoeften zijn en de kwaliteit van je contacten verbetert. En het mooie is: iedereen kan het leren!

Praktische informatie

De lezing geweldloze communicatie vindt plaats op dinsdagavond 5 november van 20.00 tot 21.30 uur. Leden van de Bibliotheek betalen €4 inclusief koffie/thee bij aanvang. Niet-leden betalen €6. Er is een beperkt aantal plaatsen voor de lezing, reserveren is noodzakelijk en kan via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl.