InTwello

Inloop Origami Twello

Lokatie

Elke vrijdagmiddag Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 20/10/2017
  • 14:00
  • 16:00

Origami of papier vouwen is een van de weinige kunstvormen die schoon, snel te leren is, makkelijk mee te nemen en bijna niets kost. Origami kun je overal doen en op elk moment van de dag. Voor de televisie, in de tuin, in de trein, in de koffie pauze, zelfs in bed. Alhoewel onder de douche niet wordt aanbevolen. Origami is goed voor oog-hand coördinatie, ontspanning en je krijgt er een kick van als het lukt.

Het enige wat je nodig hebt is een memohouder (noteblok) met vierkant papier en internet. Je googled op Origami en je vindt een enorme hoeveelheid video’s met instructies, voorbeelden van modellen, eenvoudig tot zeer complex. Kies het model dat je leuk vindt en de uitdaging kan beginnen!

Om deze kennis en kunde te delen, kun je iedere vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 vrijblijvend binnenlopen bij de bibliotheek in Twello. Er is gratis papier, voorbeelden met instructies over de wondere wereld van Origami. Je eigen spullen meenemen is prima. Er zijn geen kosten aan verbonden. Origami kent geen grenzen. Is veelzijdiger dan het papier zelf.

In samenwerking met het Kenniscentrum van de bibliotheek Twello-Brummen organiseert Steve Kelly deze origami sessies. Steve is afkomstig uit Engeland en woont zo’n 30 jaar in Nederland, waarvan de laatste 5 jaar in Twello. Hij is zeer enthousiast over het papiervouwen en wil deze passie graag delen met anderen.