InTwello

Elkaar terugzien in een ander leven

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 24/09/2019
  • 19:30

Schrijver en programmamaker Bas Steman deed heel wat stof opwaaien met zijn laatste roman Morgan, een liefde. In het boek komen liefde, oorlog, leven en dood samen in een verhaal waarin het mysterie van de ziel en de liefde dwars door de dood heen een weg zoeken. Vanwege het onderwerp reïncarnatie dat een belangrijke rol speelt in het boek, verbood de EO een tv-uitzending waarin Bas Steman over zijn boek vertelde. Het boek verscheen ook als luisterboek en wordt onder meer naar het Welsh vertaald.

 Bas Steman

Bas Steman is schrijver en programmamaker. Hij werd in 1971 geboren in Apeldoorn en woont tegenwoordig in Zutphen. Als schrijver maakte hij zijn romandebuut in 2013 met De Aankomst. Maar hij is minstens zo bekend van zijn belevingsbiografieën over Leontien van Moorsel en Ramses Shaffy. Bas Steman is ook te zien als ‘Ridder van Gelre’ bij Omroep Gelderland.

 Bezinning & Inspiratie Twello

De werkgroep Bezinning en Inspiratie Twello zoekt naar wat mensen werkelijk beroert. De werkgroep biedt een gevarieerd programma rondom levensvragen voor kerkbezoekers, randkerkelijke bezoekers en niet-kerkelijke mensen met een religieuze interesse. Bezoekers delen hoop en vertrouwen, maar ook angst en twijfel. Met een open houding zoeken ze de verbinding met de ander aan de hand van een gevarieerd aanbod van sprekers. Samen zoeken bezoekers naar het mysterie van het leven.

 Praktische informatie

De lezing van Bas Steman vindt plaats op dinsdag 24 september in de Bibliotheek in Twello. Inloop vanaf 19.30 uur, de lezing start om 20.00 uur. Kosten zijn € 5. Meer informatie vind je op www.bassteman.nl. Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld via bi.twello@gmail.com.