InTwello

CULINAIRE WANDELING 2020 IN AANGEPASTE VORM VAN START

Lokatie

Horeca Twello

Datum & tijd

  • 01/10/2020
  • 28/02/2021

GASTVRIJE HORECA TWELLO ZET DE DEUREN OPEN

Het is inmiddels een begrip in Twello en omgeving; de culinaire wandeling. Gasten kopen een voucher van € 35, en kunnen daarmee een bezoek brengen aan inmiddels zeven deelnemende horecagelegenheden. Iedere locatie heeft iets anders te bieden en zo maken bezoekers kennis met de diversiteit van de lokale horeca.

De vouchers voor het jaar 2020 waren volledig uitverkocht, toen Corona roet in het eten gooide. Een concept dat al jaren goed draaide, kwam tot stilstand. “Vrijwel niemand van de kaartkopers heeft zich daarna bij ons gemeld” aldus Rogier Korderijnk, eigenaar van Brasserie Korderijnk en een van de organisatoren. “Iedereen heeft gewacht op een teken van ons, hoe we verder zouden gaan.” Rogier en de medeorganisatoren zijn deze mensen dan ook zeer dankbaar, want zo hadden ze tijd om zelf een andere invulling te gaan zoeken. En die is inmiddels gevonden.

Van Voucher naar Dinerbon

“Het evenement zoals we dat kennen, kan in ieder geval dit jaar niet worden uitgevoerd zoals we het gewend zijn. De groepen zijn te groot en collega’s met minder vloeroppervlakte kunnen die groepen niet plaatsen.” De oplossing welke is bedacht; de voucher omzetten naar een dinerbon. “De waarde van € 35, hebben we verhoogd naar € 40, als dank voor het wachten” en Rogier bevestigd nog eens hoe dankbaar de organisatie daarvoor is. Het geld stond altijd netjes gereserveerd, maar terugbetalen zou een flinke administratieve rompslomp betekenen.

Dinerbon inwisselbaar bij een van de deelnemende horecabedrijven

De voucher maakt melding van de deelnemende bedrijven, waarbij in de vorm van de dinerbon geen volgorde hoeft te worden aangehouden. Sterker nog, het heeft de voorkeur dat de bon in z’n geheel bij een van de deelnemende horecabedrijven wordt gebruikt. Rogier legt uit: “We hebben een fijne samenwerking met de deelnemende horeca. We zijn collega’s en gunnen elkaar het werk. Daarom is er ook geen restrictie aan waar de gasten de bonnen gaan besteden”.

Aandacht voor elkaar en de voorwaarden

Aangezien we allemaal te maken hebben met richtlijnen en restricties is het goed, de voorwaarden nog kort te vermelden. De bon van 40 euro is vrij te besteden bij de deelnemende bedrijven. Er dient gereserveerd te worden met daarbij de melding, dat het om de voucheractie gaat. De voucher/dinerbon kan niet worden gebruikt in combinatie met andere acties en niet in te wisselen tijdens de feestdagen.

Deelnemende horecabedrijven

Om niets aan het toeval over te laten, hierbij een overzicht van de bedrijven waar een vorkje kan worden geprikt. Brasserie Korderijnk, de Waardige Waard, Café de Hamer, Swinckels, Taverne, Mykonos en ook BistroPub De Patron doet na de heropening weer mee.

Ruime einddatum

De dinerbon kan vanaf 1 oktober a.s. worden gebruikt. Juist om iedereen alle tijd te geven om heerlijk uit eten te kunnen gaan, is de bon inwisselbaar tot einde februari 2021.

Voor wie nog vragen heeft, kan contact opnemen met een van de deelnemende bedrijven.