InTwello

Burendag

Lokatie

Diverse locaties in de gemeente Voorst

Datum & tijd

  • 22/09/2020

Op zaterdag 26 september 2020 viert Nederland voor de veertiende keer Burendag! Voorgaande jaren was het steeds een groot nationaal feest, waar elk jaar honderdduizenden buren aan meedoen. Samen ondernemen zij allerlei activiteiten die de buurt leuker maken en en hen nader tot elkaar brengen. Waarom? Omdat buurten leuker, socialer en veiliger worden als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Dit jaar is Burendag wel net iets anders dan anders; we houden voldoende afstand en we vieren het op een veilige manier. We vieren Burendag voor de deur!

Bijdrage van het Oranje Fonds
Op Burendag voeren buren overal in Nederland hun goede ideeën uit, eventueel met een bijdrage van maximaal € 350,- van het Oranje Fonds. Ook in de gemeente Voorst is er elk jaar een mooie deelname en daar kunnen we trots op zijn. Dit jaar willen de initiatiefnemers Oranje Fonds en Douwe Egberts er dus een bijzondere versie van maken. Een veilige Burendag op voldoende afstand, waarbij toch de sociale verbinding centraal staat.

Doe jij ook mee en vier je Burendag voor de deur? 
Aanmelden voor Burendag kan vanaf nu de website www.burendag.nl. Op de site vind je ook veel leuke voorbeelden van activiteiten en draaiboeken daarvoor. Ook kun je er je persoonlijke uitnodigingen maken. Neem dus zeker even een kijkje. Wil je meer informatie? Dan kun je ook contact opnemen met Chris Frencken, coördinator maatschappelijke initiatieven bij de gemeente Voorst. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-50438652 of via e-mail: c.frencken@voorst.nl.