InTwello

Boekenmarkt in Twello

Lokatie

Dorpsplein, Twello

Datum & tijd

  • 10/08/2016
  • 12:00
  • 17:00

Thuisblijvers, toeristen en bezoekers opgelet!

Naast het genieten van de rust en omgeving kan je dit jaar ook andere dingen ervaren in Twello. Deze zomer trakteert inTwello de thuisblijvers en toeristen. Er zijn er drie leuke woensdagen georganiseerd voor jong en oud in het hart van Twello (Dorpsplein). Maak je eigen graffiti tas samen met een graffiti kunstenaar, laat je verrassen door de sportieve en lekkere workshops met o.a. een mega bootcamp, fit challenge, fruit en smoothies. Of kom gezellig naar de Twellose boekenmarkt. Een zomers programma om niet te missen. Nog leuker, de workshops krijgt u van ons cadeau. Want de zomer beleef je samen in Twello!

Boekenmarkt in Twello
Net niet geslaagd op de grote boekenmarkt in Deventer? Of is het simpelweg te druk? Dan slaag je vast op de gezellige boekenmarkt in Twello. Kom lekker slenteren langs de kramen en geniet van de live muziek.
Woensdag 10 augustus van 12.00 – 17.00 uur (Dorpsplein, Twello)

Boekenmarkt kraam?
Wil je graag een kraam op de boekenmarkt? Een ticket is verkrijgbaar bij Print & More (Twello) of via info@intwello.nl voor maar €25,- waarvan €15,- borg. Kortom, voor maar €10,- huur je al een kraam voor jezelf of samen met een vriend(in). De kraam heeft een afmeting van 2 bij 1 meter (met dak) en wordt op willekeur ingedeeld. Aanmelden kan tot en met maandag 8 augustus.
Print & More, Stationsstraat 17, 7391 EG, Twello

Boekenmarkt in Twello