InTwello

Bibliotheek Brummen|Voorst start weer met Afhaalbieb!

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 09/11/2020
  • 23/11/2020

Om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen is de regelgeving weer aangescherpt door de overheid. Daarom sluit ook de Bibliotheek haar vestigingen in Brummen, Eerbeek en Twello de komende twee weken voor het publiek. Wel starten we direct vanaf maandag 9 november met de Afhaalbieb. Het is dan weer mogelijk om online of telefonisch boeken en andere media te reserveren en op afspraak op te komen halen.

Hoe werkt het ook alweer?

Leden van de Bibliotheek kunnen boeken reserveren via de website, per mail of telefonisch. Na de reservering ontvang je een bevestiging per mail of telefoon van een van onze medewerkers met daarin de afhaalafspraak waarop de boeken afgehaald kunnen worden op de vestiging waar je lid bent. Leden die niet fysiek in staat zijn om naar de Bibliotheek te komen kunnen een afspraak maken om boeken thuis te laten bezorgen.

Er zijn elke week drie afhaalmomenten, op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Alleen tijdens het afhalen van nieuw boeken is het mogelijk de reeds geleende boeken in te leveren.

Veiligheid gewaarborgd

Om de veiligheid van leden en medewerkers te waarborgen, verzoeken wij iedereen om op het afgesproken tijdstip naar de Bibliotheek te komen. De gereserveerde boeken worden klaargezet in een tasje met de naam erop. In de hal kun je persoonlijk het tasje komen ophalen. Zorg ervoor dat je alleen naar binnen gaat en wacht even tot de vorige persoon naar buiten is gegaan.

Praktische informatie reserveren en afhalen van boeken

Het is mogelijk boeken telefonisch te reserveren van maandag tot en met vrijdag tussen

11.00 en 13.00 uur. Op onderstaande telefoonnummers:

  • Telefoonnummer Twello 0571-272338
  • Telefoonnummer Brummen 0575-561867
  • Telefoonnummer Eerbeek 0313-651805

Reserveren per mail via: info@bibliotheekbrummenvoorst.nl

Reserveren via de website: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl

Afhalen van boeken:

Op dinsdag, woensdag en donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur op afspraak