InTwello

Bibliotheek Brummen, Eerbeek en Twello 18 mei weer open

Lokatie

Bibliotheek Twello, Brummen en Eerbeek

Datum & tijd

  • 07/05/2020
  • 01/07/2020

Tot die tijd gaat AfhaalBieb en bezorgservice gewoon door

Tijdens de laatste persconferentie van het kabinet werd bekend gemaakt dat Bibliotheken hun deuren voor het publiek binnenkort kunnen openen. Hiervoor moeten wel maatregelen genomen worden zodat bezoekers 1,5 meter afstand tot elkaar kunnen houden.

‘Als Bibliotheek zijn wij verheugd om weer open te mogen gaan. We willen dit natuurlijk wel verantwoord en veilig regelen voor het publiek en voor onze medewerkers. We zijn al in een vroeg stadium begonnen met voorbereidingen voor de openstelling. Om dit allemaal goed voor elkaar te krijgen en onze vestigingen hierop aan te passen, dat kost toch iets meer tijd’, aldus Mirjam Wijers (directeur).

Wij zijn relatief kleine Bibliotheken, waardoor de ruimte beperkt is om aan de 1,5 meter afstand te voldoen. Daarbij moeten een aantal materialen op maat gemaakt worden en geïnstalleerd worden in de vestigingen. Denk hierbij aan: hygiënezuilen, vloerbelijning, plexiglas veiligheidsschermen, plexiglas kuchborden en vloerstickers.

Daarom is besloten dat de Bibliotheken in Brummen, Eerbeek en Twello hun deuren vanaf 18 mei, onder bepaalde voorwaarden, weer openen voor het publiek. Verdere berichtgeving hierover is te vinden op onze website: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl en via onze social media kanalen.