InTwello

Alles wordt anders! Hoe robots, 3D-printers, kunstmatige intelligentie en andere technologieën ons leven en werken zullen veranderen.

Lokatie

Bibliotheek Twello

Datum & tijd

  • 14/03/2019
  • 20:00

Alles wordt anders! Hoe robots, 3D-printers, kunstmatige intelligentie en andere technologieën ons leven en werken zullen veranderen.

Lezing door Dik Bijl.

Een tsunami aan nieuwe, spectaculaire technologieën staat op het punt onze maatschappij te overspoelen. Ons werk en leven zullen er ingrijpend door veranderen. Robots en kunstmatige intelligentie nemen een groot deel van de bestaande banen over. Zelfrijdende auto’s en 3D printen leiden tot een revolutie in de transport en logistiek. Dankzij genetische technologieën leven we straks langer en gezonder. Dat en meer is wat ons de komende twee decennia te wachten staat.

Wat betekenen al deze technologische ontwikkelingen voor onze maatschappij en onze organisaties? En wat betekenen ze voor onszelf: als individu en lid van de maatschappij, maar ook als  medewerker van die veranderende organisaties? Een klip-en-klaar antwoord is er niet, maar een aantal vingerwijzingen kunnen wellicht ons op weg helpen. Dik Bijl is arbeids- en organisatiepsycholoog en onderzoekt hoe mensen nu en in de toekomst werken en leven. Hij is een van de grondleggers van Het Nieuwe Werken. Hij adviseert bedrijven en geeft presentaties over de manier waarop individuen en organisaties kunnen inspelen op nieuwe technologische ontwikkelingen. Dik Bijl is auteur van ‘Het nieuwe werken’, ‘Aan de slag met het nieuwe werken’ en ‘Alles wordt anders’. Kosten: € 4,00 voor leden/€ 6,00 voor niet-leden van de bibliotheek.

Datum: 14 maart Locatie: bibliotheek Twello. Aanvang 20.00 uur. Aanmelden via www.bibliotheekbrummenvoorst.nl