InTwello

‘De Sint inTwello’ op zaterdag 14 November

TWELLO.- Nog maar een paar weekjes wachten en het is zover. Dan begint op zaterdagmiddag 14 november het gezelligste kinderfeest van het jaar met de aankomst van Sinterklaas! En jullie zijn allemaal uitgenodigd!
Waar hij aankomt kunnen we ook al verklappen: dat is op het Dorpsplein in Twello, begeleid door zijn Zwarte Pieten en muziekvereniging Cadenza. Ben jij er ook bij?
Wij weten trouwens nog veel meer, dus kunnen we je ook alvast vertellen wat er die zaterdagmiddag allemaal te doen is. Wat dacht je van een echte feesttent op het Dorpsplein waar je Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten kunt
zien? En burgemeester Jos Penninx Sinterklaas zal verwelkomen? Wat ook heel erg leuk wordt is het Sinterklaasconcert dat wordt uitgevoerd door muziekvereniging Excelsior. Het wordt een soort musical vol Sinterklaasliedjes,
waar Sinterklaas zelf, de Pieten en de kinderen samen aan meedoen. Het wordt allemaal aan elkaar gepraat door DJ Bennie Biesterbos. Houd de website in de gaten! We hebben nog meer te vertellen. De gedichtenwedstrijd wordt weer bij jullie op school gehouden en de winnaar wordt straks op het Dorpsplein gehuldigd. Goed je best doen dus! Ook zal ‘De slaapkamer van Sinterklaas’ vermoedelijk weer te zien zijn en wordt een Pietenspeurtocht gehouden. Over verdere ‘Voor Twello, door Twello’-activiteiten in de periode na 14 november tot 5 december wordt nog hard nagedacht. Alles weten we dus nog niet. Een goede tip is daarom om onze website www.stichtingdorpsfeesten.nl, onze Facebookpagina: ‘Dorpsfeesten Twello’, www.intwello.nl en natuurlijk ook het Voorster Nieuws in de gaten te houden.