InTwello

Curves opent deuren op nieuw adres

TWELLO.- De verhuizing is achter de rug en de Open Dag is gezellig verlopen. Eigenaresse Ellen Zoomers werpt een tevreden blik op de nieuwe accommodatie. “Deze locatie met veel meer ruimte en mogelijkheden en ook het feit dat de hoge trap op het oude adres tot het verleden behoort, stemt me vrolijk”, zegt ze met een genoegzame blik.

En ze mag terecht trots zijn: een aantal dames is enthousiast bezig met sporten en iedereen geniet zichtbaar van de veranderingen. Het was voor iedereen merkbaar dat Curves zo langzamerhand uit haar jasje was gegroeid. Want bewegen wordt in deze tijd steeds belangrijker en het aantal dames was aanzienlijk gegroeid. De sportschool kan daar nu op inspelen door meer fitnessactiviteiten. Er is nu ook de beschikking over een rek- en strekruimte en een boks-hoekje staat op de planning. Daarom gaat het met Curves zeker lukken om je fitter, gezonder en slanker te voelen.

Het speciaal voor vrouwen ontwikkelde programma biedt een 30-minuten-workout en coaching, combineert krachttraining en cardio en kent een volledig voedingsprogramma. Iedereen wordt door het trainen op toestellen met hydraulische weerstand in staat gesteld het gewenste resultaat te behalen. Bovendien is het wetenschappelijk aangetoond dat men met het programma ‘Curves Complete’ betere resultaten behaalt dan andere toonaangevende afslankprogramma’s.

Voor wie zijn goede voornemens waar wil maken is er een speciale challenge bedacht, waarbij het magische getal 30 een rol speelt. Iedereen kan zich namelijk aanmelden voor een ‘30 minuten Total Body Workout’. 30 dagen lang, 30 minuten per dag kan men hieraan meedoen voor maar 30 euro. En omdat het allemaal draait om gezondheid, de verbetering van conditie en een goed figuur krijgt diegene die dat wenst voedings- en sporttips aangereikt en nuttige handvatten om het streefgewicht te bereiken. Kortom: in een uiterst gezellige sfeer onder vrouwelijke deelnemers kan men serieus aan het werk om door doelgericht bewegen en desgewenst een aangepast voedingpatroon een gezond 2016 te realiseren. Voor elke deelnemer kan een individueel plan gemaakt worden waarbij drie pijlers een rol spelen: Fitness, voeding en begeleiding. “Fitness hoeft niet lang te duren”, benadrukt Ellen, “urenlang geploeter is niet nodig. Voor een voedingsprogramma beschikken wij over praktische menu’s voor het hele gezin. En met de persoonlijke begeleiding en stimulans van een coach is het plaatje rond”.

Bron: Voorster Nieuws

Curves_twello