InTwello

Clinics bij sporthal Jachtlust

TWELLO.- Op 13 juli organiseert de stichting Koepel samen met zwembad De Schaeck de 10e editie van de clinicochtend. De locatie op deze maandagochtend is rond sporthal Jachtlust. Bij deze editie is ook de buurtsportcoach van de gemeente Voorst aangesloten met een JUMBO BMX clinic, en wil de gemeente het drinken van water onder de aandacht brengen vanuit de gemeentelijke JOGG aanpak. JOGG staat voor jongeren op gezond gewicht!

Vanaf woensdag 24 juni is de inschrijving geopend op www.actiefvoorst.nl. Geef een actieve start aan de vakantie en schrijf snel in. Er bestaat de mogelijkheid om aan drie clinicrondes mee te doen. Er is keuze uit diverse clinics in de verschillende sporten zoals: BMX fietsen, hockey, basketbal, tafeltennis, voetbal, judo, airtrackgym of tennis. Het BMX fietsen staat in alle drie de clinic rondes op het programma, dus maak snel een keuze. De afgelopen edities waren snel volgeboekt.

De organisatie hoopt op goed weer en zal zorgen voor een lekker, opzwepend achtergrondmuziekje, zodat het leuk is om lekker te sporten en te bewegen op de eerste dag van de schoolvakantie. Gedurende de dag krijgen de deelnemers een verse appel tegen de dorst en een flesje water aangeboden door JUMBO Binnendijk Twello. Ook is er voor de deelnemers gelegenheid om die middag lekker recreatief in zwembad De Schaeck te zwemmen. Tevens zal zwemvereniging Proteus een activiteit aanbieden in het middagdeel, het zwemmen is tegen een gereduceerd tarief! Stichting Koepel en zwembad De Schaeck in samenwerking met gemeente Voorst streven ernaar om elke eerste maandag van de schoolvakantie een sportclinicochtend te organiseren voor alle jeugd van 6 t/m 13 jaar uit de gemeente Voorst. Voor meer informatie zie de website van de Koepel: www.Koepelvoorst.nl of houd de facebookpagina (stichting Koepel sport, welzijn & cultuur) in de gaten of de site waarop je moet aanmelden www.actiefvoorst.nl. Voor vragen over de clinicochtend kun je terecht bij Gert-Jan de Croon: gert-jandecroon@koepelvoorst.nl en voor vragen over de gemeentelijke JOGG aanpak en de BMX-clinics bij buurtsportcoach/JOGG regisseur Jan Mulder: mulder.janwillem@kpnmail.nl