InTwello

Catharina’s Choice+ opent haar deuren

TWELLO.- Op 9 oktober opent Catharina’s Choice+ haar deuren in het centrum van Twello. Catharina’s Choice+ is een damesmodezaak voor mode vanaf maat 42 met als plus sieraden en parfum.

Eigenaresse Ina Visser en medewerkster Tonnie Kok willen in een ambiance van vertrouwen en persoonlijke aandacht en goed en eerlijk advies geven. De laatste twee jaar liep Ina al rond met het idee om voor zichzelf te beginnen. Na jaren als leidinggevende in de thuiszorg en in de gastouderbemiddeling te hebben gewerkt, was dat een hele overstap. Om te kijken of dit echt iets voor haar was is zij voorzichtig begonnen met party’s met parfum en sieraden. Dit beviel erg goed en toen zij hoorde dat WillyS mode van plan was te stoppen, was dat een mooie aanleiding om daarover door te denken. Zo is het idee voor Catharina’s Choice+ geboren.

De modebranche neemt van ouds her nog steeds maat 36 als uitgangspunt en werkt vanuit deze maat. Terwijl van de vrouwen boven de 20 jaar 50% maat 42 of meer heeft; bovendien groeit deze groep gestaag. Daardoor is bij de grotere maten de pasvorm vaak niet optimaal. Bij Catharina’s Choice+ wil men deze doelgroep – door zich te richten op de maten vanaf maat 42 – beter bedienen. Daarnaast is het zo, dat zich deze vrouwen door het beeld wat in de mode wordt neergezet ten onrechte ook nog vaak onzeker voelen over hun figuur. Dat is echter niet nodig! “Wij willen door eerlijk advies vanuit vertrouwen mensen ook helpen de juiste keuzes te laten maken. Gelukkig zien we dat ook andere partijen niet meer maat 36 als uitgangspunt nemen, zoals bijvoorbeeld Libelle die maat 40 als basis handhaaft,” leggen beide dames uit.

Bij Catharina’s Choice+ is men uitgegaan van de vertrouwde basis van merken die ook WillyS al voerde als Chalou, Excelle en Xtwo. Daar is wat meer kleur en wat betaalbaardere mode aan toe gevoegd. Voor de winter is het assortiment merken uitgebreid met Ophilia; mooie stoffen met aparte details die soepel vallen en comfortabel dragen. En Boris, een Nederlands hip modemerk, en voor de zomer zijn er merken als Frapp voor opvallend comfortabele vrouwelijke mode met een gezellige touch en Onelive in weelderige vrolijke kleuren maken.

Catharina’s Choice+ komt in het winkelhart van Twello aan de Duistervoordseweg 9A en is daardoor zeer goed bereikbaar met zowel auto als fiets. Naast beperkt parkeren direct voor de winkel is er voldoende gratis parkeerruimte in de parkeergarage Sikkeplein en daarnaast op het Barteldplein en aan de Oude Barteldweg. Tonnie Kok zal als vertrouwd beeld in de winkel blijven. Tonnie heeft jarenlange ervaring in de kledingbranche en met haar rustige karakter en eerlijk advies, zal zij samen met eigenaresse de klanten ontvangen. Vanaf 9 oktober staan de deuren van Catharina’s Choice voor u open. Openingstijden: Maandag gesloten. Dinsdag: 10 – 12.30 uur en – 13.30 -18 uur. Woensdag: 10- 12.30 en 13.30 -18. Donderdag: 10 – 18uur. Vrijdag: 10 – 20.00uur. Zaterdag: 10- 16uur.