InTwello

Cadenza benoemt Hans van Bussel tot erelid

Cadenza_erelid_twello

TWELLO.- Cadenza heeft Hans van Bussel vanwege zijn grote verdiensten benoemd tot erelid van de vereniging. Dit gebeurde afgelopen week tijdens de jaarvergadering. Hans begon als klein jongetje bij toen nog St. Caecilia. Eerst als lid van de tamboers, daarna malletband en tot slot het slagwerkensemble. Hij maakte meerdere kampioenschappen mee en mag zich wereldkampioen noemen.

Naast zijn muzikale kwaliteiten heeft Hans veel betekend voor St. Caecilia en Cadenza. Hij bood hulp of had de leiding bij diverse bouwkundige activiteiten rondom de Molenschuur. Ook kent men hem als beheerder van het clubgebouw, een rol die hij destijds overnam van Jan Wesselink. Dit deed hij tien jaar op voortreffelijke wijze. Het gebouw zag er keurig uit, er werden allerlei activiteiten georganiseerd, de huurders waren tevreden en ook de begroting was prima op orde.

Na het laatste Nederlands kampioenschap besloot Hans te stoppen met actief muziek maken. Hij is echter nog steeds erg betrokken bij Cadenza en blijft zijn handen uit de mouwen steken. Gezien zijn langdurige lidmaatschap en buitengewone inzet voor de vereniging mag hij zich vanaf nu erelid van de vereniging noemen.

Bron: Voorster Nieuws