InTwello

Buurt maken in Twello

Altijd al willen weten bij wie u uw aankopen verricht? Of wie de ondernemer is achter de schermen?
De komende weken staat het centrum van Twello in het teken van ‘buurt maken’. Waar niet de winkels centraal staan maar juist de ondernemers en winkeliers achter de schermen.

Het echte buurt maken begint bij een persoonlijk verhaal en een warme uitnodiging. Ondernemers en winkeliers zullen zich persoonlijk voorstellen via inTwello. Zowel klanten als bezoekers komen op deze wijze te weten bij wie men aankopen verricht en maakt men kennis met andere of onbekende ondernemers. Wanneer het centrum wordt bezocht wordt men verrast met speciale lokale buurt aanbiedingen. Daarnaast wordt u als buren van Twello vanaf 5 Oktober uitgedaagd om deel te nemen aan de enige echte buurt puzzel. Waarbij leuke prijzen gewonnen kunnen worden voor u en uw buren. Met deze actie werken lokale winkeliers samen om het sociale en gezellige karakter van Twello te benadrukken en lokale aankopen te stimuleren.

Buurt Puzzel 
Tijdens het buurt maken in Twello worden er 24 foto’s geplaatst van verschillende ondernemers uit Twello. Deze zijn genummerd en te vinden op de Facebook pagina van inTwello en het Voorster Nieuws.
Raad hierbij de juiste naam van de winkel en noteer de juiste letter. Wanneer het woord van 24 letters compleet is kunt u dit inleveren bij de volgende locaties: Albert Heijn Twello of Jumbo Binnendijk.
Dit is mogelijk tot en met vrijdag 5 November 2015.

Met de juiste inlevering maakt u kans op de volgende prijzen voor uzelf en/of uw buren:

  • Een rondvlucht over uw buurt in Twello (voor 3 buren) vanaf vliegveld Teuge aangeboden door het Voorster Nieuws
  • 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Binnendijk
  • Verwen uw buren met de 3 boeketten t.w.v. €20,- van PuuR bloemen en planten Twello.
  • Een etentje voor 2 personen bij Gewoon Twelle
  • Waardebon t.w.v. €25,- van Oogwereld Jos
  • Waardebon t.w.v. €50,- van Meubelmaster XL
  • Waardebon t.w.v.  €25,- van Nikki’s Fashion Twello
  • Bloemarrangement van de Pronkkamer (3 x bloemen geleverd op een bruikleenvaas aan huis afgeleverd)
  • 5 IJstaarten t.w.v. €14,95 per stuk van IJssalon Zaza

Lokale buurt aanbiedingen
Wanneer u in het centrum winkelt in deze periode wordt u verrast door speciale buurt aanbiedingen. Waarbij winkeliers samen met hun buren of een andere lokale ondernemer samenwerken om het bij u onder de aandacht te brengen. Laat u verrassen en kom ‘buurt maken in Twello’.