InTwello

Bouwplaats Beekzicht open voor publiek tijdens Dag van de Bouw

TWELLO.-  Op 13 juni stelt Nikkels bouwbedrijf bv de bouwplaats van het project Beekzicht, hoek van de Duistervoordseweg / Michiel de Ruyterstraat te Twello, open voor publiek. Het bouwbedrijf uit Twello nodigt iedereen van harte uit om tussen 10.00 en 16.00 uur een kijkje te komen nemen in de in aanbouw zijnde Jumbo supermarkt en de bovenliggende appartementen. Voor jong én oud is er veel te zien én te doen. De toegang is gratis.

Het project Beekzicht omvat de bouw van een gloednieuwe Jumbo supermarkt én 37 appartementen voor Woningstichting IJsseldal Wonen, verdeeld over vier bouwlagen. Bijzonder aan het ontwerp van FARO Architecten, is de parkeergelegenheid voor de bewoners van de appartementen. Die bevindt zich namelijk op het dak van de supermarkt en kan straks met een speciale autolift worden bereikt.

Op 13 juni kunt u tijdens de Dag van de Bouw niet alleen zien hoe ver de bouw gevorderd is, maar krijgt u ook een kijkje in werkzaamheden op de bouwplaats. Zo tonen enkele bouwmedewerkers hun ambacht. Daarnaast zijn er in de ruimte van de supermarkt leuke activiteiten voor de kinderen. Er staat een springkussen en de kinderen kunnen heerlijk knutselen of ‘werken’ als een echte bouwvakker.

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland, de branchevereniging van bouw- en infra bedrijven. Het is een uitgelezen kans om de normaal voor publiek gesloten bouwplaats te bezoeken en zo inzicht te krijgen in het bouwproces. Kijk voor meer informatie op www.dagvandebouw.nl.