InTwello

Avondfiets4daagse in aantocht

TWELLO.- Afgelopen zaterdag is de voorinschrijving voor de avondfiets4daagse van start gegaan. De avondfiets4daagse is dit jaar van maandag 1 juni t/m donderdag 4 juni. Dit prachtige evenement voor de 33ste maal georganiseerd door de ETT en is al jaren een begrip in Voorst en omstreken vanwege de goede organisatie en mooie routes.

E-Bikes
Bijzonder is dat er ook een trend zichtbaar is van steeds meer deelnemers zijn met E-bikes. De organisatie zorgt voor mooie, uitgepijlde routes, deelnemers kunnen kiezen voor een route van ca. 15 km of van ca. 30 km lengte. Om het energieniveau op pijl te houden wordt er door Jumbo Binnendijk, elke avond, een gratis versnapering aangeboden. En alsof dat nog niet voldoende is zorgt Multimate Bouwmarkt ook voor een verrassing tijdens de fietstocht.

Aanmelding
De voorinschrijving sluit op zaterdag 30 mei. Belangstellenden kunnen bij de volgende adressen terecht: De infobalie bij supermarkt Jumbo Binnendijk, Fietsspecialist Profile Hafkamp, Snackbar eetcafé Kokkie. Tijdens de voorinschrijving kosten de stempelboekjes 2,50 euro per persoon daarna 3,50 euro. In dit boekje worden de controlestempels geplaatst en staan de te verrijden routes van iedere avond vermeld. Voor iedere deelnemer(ster) van de drie of vier dagen is er na afloop een prachtige herinnering in de vorm van een herinneringsmedaille. Ook is er weer de dagkaart, speciaal voor mensen die maar één of twee dagen willen of kunnen fietsen. De dagkaart kost 1,50 euro per persoon. De start is zoals gebruikelijk bij SV Voorwaarts aan de Kerklaan. De starttijden liggen tussen 18.30 uur en 19.00 uur.