InTwello

Anytime Fitness opent fitnesscentrum

TWELLO.- Anytime Fitness zal na de vakantie starten met de bouw van een fitnesscentrum midden in het centrum van Twello. Op de verdieping van de Rabobank aan de Dorpsstraat zal 750m2 worden verbouwd tot een modern, sfeervol en gezellig fitnesscentrum met de modernste apparatuur en fitnessmogelijkheden. Ook zullen er groepslessen gegeven worden.

Anytime Fitness is een fitnessketen met bijna 3000 fitnessclubs wereldwijd. Sinds 2011 is Anytime Fitness ook in Nederland actief en zijn er op dit moment 37 clubs. De clubs zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week toegankelijk, waarbij er op de meest bezochte tijden ook begeleiding is door ervaren fitnessinstructeurs.

Eenmaal lid van Anytime Fitness heeft men toegang tot alle Anytime Fitnessclubs wereldwijd. De clubs kernmerken zich door het feit dat er in alle gemakken voor de klant wordt voorzien; altijd open, goed bereikbaar, gemakkelijk parkeren, professioneel en gemotiveerd personeel en een gezellige sfeer. De verwachting is dat de club begin januari 2016 haar deuren zal openen.

De Rabobank zal in Twello gevestigd blijven en op de beneden verdieping gewoon toegankelijk blijven voor alle klanten.